Tortellini cu carne si ardei

de mihaelar63 in Tortellini, 28 Sep 2016 | 1128 vizualizari

 

 ,, Ziua cand imi rasfat nevasta '' Tortellini  sunt pastele mele preferate si le prepar des .Un adaos de carne si branzeturi le aduce un plus de gust si savoare .  As accepta la orice ora sa fiu rasfatata cu un asemenea preparat .

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tortellini
  • 500 gr carne porc
  • 200 gr cas mozzarella
  • 2 cepe verzi
  • 2 catei usturoi
  • 2 ardei grasi[ galbeni ]
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • 1 varf cutit piper negru macinat
  • 1 varf curtit maghiran uscat macinat
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu carne si ardei:


  1. Se curata si se spala ceapa , ardeiul ,usturoiul, rosiile si verdeata .

  2. Se pun la fiert 2 l apa cu putina sare .

  3. Cand apa clocoteste se aduga tortellini .

  4. Fierbeti respectand instructiunile de pe ambalaj.

  5. Scurgeti tortellini de surplusul de apa .

  6. Carnea de porc se taie cuburi si se pune la prajit in ulei de masline intr-o tigaie tip Wok incapatoare .Sarati.

  7. Cand carnea se rumeneste se aduga ceapa verde tocata , usturoiul maruntit,si ardeiul gras taiat cuburi .

  8. Condimentati cu piper prospat macinat si maghiran pudra .

  9. Adugati si rosiile tocate in momentul in care legumele au inceput sa se inmoaie .

  10. Presarati patrunjel verde tocat .

  11. Adugati in amestecul de carne si legume ,pastele fierte .

  12. La servire razuiti la fiecare portie cas mozzarella intai pe fundul farfuriei si apoi si deasupra preparatului

  13. Decorati cu busuioc verde .

  14. Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Serviti pastele calde !!!

2

Alegeti tortellini cu umplutura preferata . Mie imi plac cei cu umplutura de ricotta si spanac .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu carne si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

mihaelar63 1

03.10.2016, 23:50

Mimi

mihaelar63 1

03.10.2016, 23:50

Simo , pe mine ma satisface intru-totul

mihaelar63 1

03.10.2016, 23:51

Merisor , ce-ti place si altuia ii face

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi, nuci si afine