Tortellini bologna cu sos de ciuperci si smantina

de Andreea Caroline in Tortellini, 25 Noi 2011 | 7162 vizualizari

 

tortellini bologna sint tortellini ce au drept umplutura carne.
de precizat ca tortelinii nu i-am facut eu,i-am cumparat din comert.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini bologna
  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa mica
  • 200 gr smintina
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini bologna cu sos de ciuperci si smantina:

Intr-o cratita se pune uleiul. Cand este incins se adauga ceapa tocata marunt. Cand aceasta prinde o culoare galbuie adaugam ciupercile taiate felii si lasam la gatit pana cand se evapora zeama lasata de la ciuperci, apoi adaugam smantina si lasam putin sa fiarba totul. Adaugam sare dupa gust


Separat se pune apa la fiert intr-o oala de preferinta inalta. Cand apa a inceput sa fiarba se pune 1 lingurita sare. Se adauga tortellini care se vor ridica la suprafata. Se fierb aproximativ 4-5 minute.


Se scurg de apa si se adauga peste sosul de smantina cu ciuperci. Se amesteca totul si se serveste....


POFTA BUNA !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini bologna cu sos de ciuperci si smantina" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

26.11.2011, 20:46

Ina 1

27.11.2011, 18:27

Numai eu n-am fost pe faza la reteta ta
Bun venit!

nadina73 1

28.11.2011, 16:56

bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Tortellini al prosciutto crudo