Mancare de piept de pui cu kapia si smantana

de Rocsi in Pui, 10 Noi 2011 | 2363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • 3 -4 ardei kapia
  • 300-350 gr smantana
  • 1 legatura marar verde
  •  Sare
  • Piper
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de piept de pui cu kapia si smantana:

Luam cartofii si ii curatam. Ii spalam si ii taiem cuburi potrivite,ca marime. Ii punem intr-o cratita la fiert cu un praf de sare. Ii fierbem cam pe 3 sferturi(deci nu ii fierbeti foarte bine ca sa nu se sfarame).


Ardeii ii punem la copt. Dupa ce s-au copt ii punem intr-un bol si ii acoperim cu un capac. Ii lasam putin sa se racoreasca apoi ii decojim.


Pieptul de pui il spalam. Il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Punem bucatelele de pui si le rumenim pe ambele parti,doar putin si la foc potrivit.


Peste adaugam cartofii ,fierti pe 3 sferturi si scursi bine de apa. Ardeii kapia ii facem fasii si ii punem tot in tigaie peste pui. Invartim bine si lasam astea pe foc cam 2 minute. Smantana o amestecam cu zeama lasata de ardei ,apoi o turnam peste tot amestecul de mai sus. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam doar cateva clocote .(cat sa fie si puiul facut). Mararul il tocam marunt si il turnam peste mancare.


Inchidem focul aragazului,incorporam bine si verdeata si acoperim cam 10 minute cu un capac,pentru ca aroma mararului sa patrunda bine.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de piept de pui cu kapia si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

13.11.2011, 21:28

medi

gaby_gabytza 1

16.11.2011, 15:04

Rocsi 1

16.11.2011, 15:27

antici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana