Papricas cu galuste din faina si gris

de jolygina in Pui, 30 Mar 2012 | 4963 vizualizari

 

eu am facut o combinatie pentru galusti am pus si gris si faina

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de pui ,aripi ,copanele (eu am pus 2 pulpe si 2 aripi )
  • 4 cepe
  • o capatana de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • putin delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu galuste din faina si gris:

Taiem ceapa solzisori, portionam pulpele si le punem imperuna cu ceapa cu putina apa la fiert, cam cat sa le acopere. Cine nu are probleme cu prajala poate sa le caleasca putin inainte si apoi toarna apa peste ele. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si usturoiul pisat si putin delicat


In timp ce o lasam sa fiarba in continuare facem galustile. Batem bine ouale, punem putin delicat si o lingura de ulei, apoi turnam in ploaie faina si grisul. Cand sunt gata incorporate toate le luam cu lingura si le fierbem intr-o craticoara in care avem apa clocotita cu sare. Cand s-au ridicat le mai lasam cateva minute si le scoatem. Le punem peste carnita si sos si le lasam inca 15 min sa fiarba in continuare acolo ,pentru a patrunde bine si in ele sosul


Ornam cu patrunjel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu galuste din faina si gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

22.04.2012, 10:37

multumesc cocolina

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:10

Cu galuste de faina am facut , dar si cu gris nu

jolygina 1

17.05.2012, 19:20

pai eu le-am combinat si faina si gris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu masline