Papricaş

de adellyna in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2014 | 862 vizualizari

 

INGREDIENTE

Papricas:

  • 500g carne vitel
  • 1 plic de boia de ardei dulce
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • 2 cani de apa

Galuste:

  • 2 oua
  • 6-7 linguri de gris
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricaş:

Carnea taiata cubulete o inabusim la foc mic impreuna cu ardeiul tocat si apa

Dupa aproximativ 40 de minute adaugam plicul de boia, sarea si piperul

Lasam pe foc inca 10-15 minute

Intr-o oala punem la fiert apa pentru galuste

Batem ouale si adaugam grisul treptat si sarea

Cand apa incepe sa clocoteasca punem cate o lingurita din compozitie

Scurgem apa si adaugam peste carne

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricaş" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.09.2014, 17:00

Bya Ralu

Bya Ralu 1

03.09.2014, 17:43

Ce-mi plac3

Rocsi

Rocsi 1

03.09.2014, 21:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!