Varza cu carnati afumati la cuptor

de COSTEO in Mancaruri cu carne, 13 Iul 2013 | 1871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana mare varza
  • 1 ardei gras
  • 500 g carnati afumati
  • 5 catei usturoi
  • 2 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 ceascuta vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati afumati la cuptor:

Varza se curata de cotoare,se spala,se taie in fasii subtiri sub forma de fideluta,adaugam sare grunjosa,cimbru,apoi se freaca si se lasa 20 minute ca sa se inmoaie.Peste varza mai punem si un ardel gras taiat fasii .Asezam varza intr-un vas mai mare,punem apa clocotita ,dam la cuptor 50 minute.


Intre timp,carnatii se taie in bucati mai mici se cresteaza si se pun 8-10 minute in tigaie sa se rumeneasca pe ambele parti,impreuna cu catei de usturoi taiat marunt.Dupa ce s-au prajit putin,scoatem carnatii deoparte pe servetel de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei.Dupa cele 50 minute punem rosiile tocate marunt,mai lasam 20 minute.Spre final punem carnatii prajiti peste varza si cescuta de vin si lasam 15 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.07.2013, 21:55

Mmm ce imi place varza

iri_iri 1

13.07.2013, 22:44

ei asa ceva nu refuz

jolygina 1

16.07.2013, 01:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varză murată cu cârnați afumați