Varza cu carnati afumati la cuptor

de COSTEO in Mancaruri cu carne, 13 Iul 2013 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana mare varza
  • 1 ardei gras
  • 500 g carnati afumati
  • 5 catei usturoi
  • 2 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 ceascuta vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati afumati la cuptor:

Varza se curata de cotoare,se spala,se taie in fasii subtiri sub forma de fideluta,adaugam sare grunjosa,cimbru,apoi se freaca si se lasa 20 minute  ca sa se inmoaie.Peste varza mai punem si un ardel gras taiat fasii .Asezam varza intr-un vas mai mare,punem apa clocotita ,dam la cuptor 50 minute.

Intre timp,carnatii se taie in bucati mai mici se cresteaza si se pun 8-10 minute in tigaie  sa se rumeneasca pe ambele parti,impreuna cu catei de usturoi taiat marunt.Dupa ce s-au prajit putin,scoatem carnatii deoparte pe servetel de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei.Dupa cele 50 minute punem rosiile tocate marunt,mai lasam 20 minute.Spre final punem carnatii prajiti peste varza si cescuta de vin si lasam 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati afumati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.07.2013, 21:55

Mmm ce imi place varza

iry-gabriela 1

13.07.2013, 22:44

ei asa ceva nu refuz

jolygina 1

16.07.2013, 01:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza acra cu orez, carnati si bacon