Friptura mixta, cu bere cu lamaie

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2013 | 2920 vizualizari

 

A iesit minunata !!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 500 gr costita cruda
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia
  • 200 ml apa
  • 200 ml bere cu lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura mixta, cu bere cu lamaie:

Puiul se spala si se transeaza. Costita se taie bucati .


Se aseaza in tava si se condimenteaza cu sare, piper, boia, praf de usturoi.


Se adauga apa si berea, si se acopera cu folie de aluminiu.


Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit o ora , se scoate folia si se mai lasa 15-20 min sa se rumeneasca.



POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Berea cu lamaie se poate inlocui cu bere simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura mixta, cu bere cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

CookieMonster 1

24.06.2013, 12:14

sper ca ai testat calitate berii

Constelatialeu 1

24.06.2013, 13:31

Ce nebunie gustativa ...

iri_iri 1

24.06.2013, 16:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impanat cu sunca si usturoi cu cartofi noi