Palermo

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 5227 vizualizari

 

era mancarea mea preferata in urma cu 13-14 ani,pe care o mancam cand mergeam la restaurantul "cocosu de aur" tg-mures asa se numea restaurantul unde ne ducea seful nostru de 8 martie sau la unele evenimente din firma,unde toti cei de la birouri eram invitati de sefu' cel mare......................au fost vremuri foarte frumoase,din pacate el nu mai e printre noi...................

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • sunca de curcan
  • cascaval feliat
  • ou
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
  • sare
  • piper
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palermo:

Se taie feliute subtiri din pieptul de curcan apoi se bat , se sareaza, se pipereaza putin dupa care se pune o feliuta de sunca si una de cascaval apoi din nou sunca si piept de curcan, se prind cu scobitori ca altfel nu imi statea si nu am riscat.


Se dau prin ou,apoi prin faina din nou prin ou si apoi prin pesmet dupa care se prajesc in ulei fierbinte


Se serveste cald cu cascaval ras deasupra si cu garnitura de cartofi prajiti si nelipsita salata de varza sau rosii cu castraveti.


Incercati, e grozav


PS:sincer nu mai stiu cum se facea doua de sunca si una de cascaval sau doua de cascaval si una de sunca,reteta o stiam de la mama unei colege care lucra la acel restaurant dar nu gaseam piept de curcan in magazine.


Sincer acele platouri cu "palermo" nu le voi uita niciodata erau foarte mari, aproape cat farfuria si cartofi doar 3-4 fire,era grozav si gustoase.............


Ale mele nu au iesit foarte mari,dar orcium s-au topit rapid,vina a fost a mea nu i-am spus sotului ce vreau sa fac din acel pipet de curcan si el a transat carnea ca pt gratar asa ca data viitoare voi face mai mari

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Palermo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

07.07.2010, 10:55

pai doar am iubit ardelean la ce te astepti...ma iau dupa el desi el nu zice ioi...zic eu pt el

silvi0ara 1

07.07.2010, 11:44

Minunat arata,asa ca vin si eu la masa,cu furci cu tot.

mariac 1

11.07.2010, 20:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro