Ficat de gasca in sos de citrice

de RuxyRux in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2010 | 4100 vizualizari

 

Un deliciu culinar rafinat....

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca700 gr
  • zeama de la o jumatate de portocala
  • zeama de la o jumatate de grapefruit
  • o nuca de unt
  • sare dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca in sos de citrice:

Se taie ficatul in felii.


Se pune in tigaie untul, apoi ficatul si se prajeste la foc mic cu capac.


Dupa 5-6 minute se intoarce , se mai lasa 5 minute si se adauga peste el sucul de portocale si grapefruit.


Dupa alte 5-6 minute se scurge sucul si se lasa pe foc iute 2-3 minute sa se rumeneasca frumos.


Se scoate pe farfurie, se sareaza si se serveste cu sosul alaturi.


Se combina perfect cu o salata de sfecla si varza rosie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca in sos de citrice" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

06.12.2010, 20:31

andreea_angelo 1

15.11.2012, 19:41

ce bine arata,o bunatate.....

RuxyRux 1

19.01.2014, 23:37

E ceva de vis multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gâscă pe pat de ceapă și mere