Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 20 Mar 2016 | 5235 vizualizari

COMENTARII (22)

- Andreea - 1

20.03.2016, 21:12

diaconta 1

20.03.2016, 21:12

Super arata si asta

Merisor 1

20.03.2016, 21:16

Ce buna o fi mancarea ta! Si satioasa!

Catalina L 1

20.03.2016, 21:27

ce combinatie originala

Gherca Daniela 1

20.03.2016, 21:35

Panacris 1

20.03.2016, 21:37

Mulțumesc tare multtt :-8

Panacris 1

20.03.2016, 21:38

M-am străduit să fie ceva bun și mai ales sățios

laura_n 1

20.03.2016, 21:44

nici nu stii cum imi sticlesc mie ochii! )))

T I M E A 1

20.03.2016, 22:02

Nu pot sa ma impac cu prunele in alte mancaruri decat deserturi ?

reisnaor_2006 1

20.03.2016, 22:08

ce bunatate avem aici

laura_n 1

20.03.2016, 22:18

Timi, astea uscate sunt dementiale!

T I M E A 1

20.03.2016, 22:28

Laura nu prea imi plac fructele uscate de fel...si si alea eventual in prajituri in lipsa de altceva

MotanLaOale 1

20.03.2016, 22:33

buna buna

simona72 1

20.03.2016, 23:00

Interesanta combinatia!

mihaelar63 1

20.03.2016, 23:20

Buna- buna !!!

Tabita _ 1

20.03.2016, 23:55

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 00:39

cred ca este foarte gustoasa!

-Licurici- 1

21.03.2016, 07:48

yamiii

mirela0911 1

21.03.2016, 09:02

Deși nu am mâncat niciodată năut, as servi de la tine sa văd cum e!

-Marius- 1

21.03.2016, 09:07

Geanina87 1

21.03.2016, 09:27

foarte buna

elucubratiiculinare 1

21.03.2016, 16:47

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole rosie la slow cooker Crock-Pot 4,7 L