Mancare de praz cu carne de porc si masline

de Andra_Constantinescu in Porc, 2 Dec 2015 | 2034 vizualizari

 

O bunatate de mancare!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne slaba de porc;
  • 300 g pastrama de porc;
  • o ceapa;
  • 625 g praz curatat de moate si frunze;
  • 150 g masline negre;
  • o cana cu apa;
  • doua linguri bulion;
  • 6 linguri ulei;
  • o legatura de marar;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu carne de porc si masline:

Se prajeste carnea in ulei si se da deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa (curatata de foi, spalata si taiata julienne), apoi se adauga prazul (curatat de moate si frunze, spalat si taiat bucati mari), carnea, maslinele, apa si putina sare.


Se inabusa, amestecand din cand in cand, pana cand este prazul patruns. La final, se adauga bulionul si mararul (spalat si tocat) si se mai fierb cateva minute, dupa care mancarea se poate servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu carne de porc si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

merisor 1

02.12.2015, 21:55

ooo, ce buna e asta!

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 16:11

super bun!

Xandrinne 1

06.12.2015, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale