Mancare de praz cu limba si masline

de madi_marin in Porc, 13 Oct 2019 | 1238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi limbă de porc
  • 6 fire de praz (mai mici)
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g măsline negre uşor sărate
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 2 linguri sos de ardei gras
  • sare
  • piper
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de praz cu limba si masline:

Limba se pune la fiert în apă cu sare.

Se ia spuma de câte ori e nevoie.

Se lasă să fiarbă cca.1 ora şi jumătate, adăugând apă când scade.

Se scoate la răcit şi se curăţă de pieliţă.

Se taie bucăţele.

Prazul tăiat rondele subţiri se căleşte în puţin ulei, apoi se adauga carnea, usturoiul tocat, măslinele şi apă cât să acopere totul.

Se fierbe la foc mic cam 30 de minute, după care se adauga sosul de ardei, pasta de tomate, sare (dacă mai este nevoie ) , piper după gust şi mărarul tocat.

Se mai ţine vasul pe foc 5 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de praz cu limba si masline" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Limba de porc afumata cu masline