Muschi de porc la tava

de alilianaa in Porc, 3 Ian 2016 | 1190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,200 g muschi de porc
  • o lingurita unt
  • sare
  • o ceasca ulei
  • 2-3 foi dafin
  • un varf de lingurita de cimbru
  • 7-8 catei de usturoi
  • 7-10 boabe de piper
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la tava:

Muschiul de porc se curata de pielite, grasime nefolositoare etc. Cu varful cutitului realizam niste,, copci" in care introducem cate un catel de usturoi, Ungem bine muschiul cu sare, unt, cimbru. Intr-o tigaie punem putin ulei la incins. Cand este gata, punem carnea. Lasam carnea cate 2-3 minute pe fiecare parte pana face o crusta. Transferam carnea intr-o tava, adaugam uleiul din tigaie peste carne in tava, punem foi de dafin , piper boabe, cativa catei de usturoi, putin ulei ( daca mai este nevoie) si apa. Pret de o ceasca si jumatate ( cca 200 ml). Daca vi se pare mult,puneti mai putina. Am introdus tava la cuptor si am lasat-o 15 minute, dupa care scoatem carnea si o rasucim putin, avand grija sa o stropim cu sucul din tava. Mai lasam si tava la cuptor pentru 30-de minute si oprim aragazul.


Se taie felii si se serveste dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

04.01.2016, 19:05

Bun si satios!

reisnaor_2006 1

04.01.2016, 20:19

o bunatate

alilianaa 1

04.01.2016, 20:20

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati