Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 15246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 punga baby carrots congelati
  • 3 cepe rosii mici
  • 5 cotlete de porc fara os
  • sare, piper, boia
  • frunze de patrunjel
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume:

Se toarna putin ulei in tava si se aseaza cartofii taiati rondele, morcovii si ceapa taiata in bucati mari. Se presara cu frunze de patrunjel. Cotletele se condimenteaza cu sare, piper si boia si se aseaza peste legume. Se stopesc legumele si canea cu ulei si se dau la cuptor pentru o ora la foc mai mic, iar apoi 10-15 minute la foc mare.

Am servit cu mujdei :) Legumele au fost atat de bune ... se topeau in gura, si cu un gust dulceag ca nu le-am condimentat deloc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coaste la cuptor cu cartofi si varza murata