Cotlet de porc cu cartofi la cuptor

de pity19 in Porc, 11 Dec 2014 | 9540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr cotlet de porc fara os
  • 8 cartofi
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • ulei de masline extra virgin
  • Sos de usturoi Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi la cuptor:

Clatim carnea in jet de apa rece ;

Taiem in felii ;

Condimentam cu piper , vegeta si boia ;

Punem o felie de cotlet intr-o punga , cu un ciocan batem bine carnea pe ambele parti ;

Clatim cartofii , ii curatam de coaja ; Fiecare cartof il taiem in jumatate , apoi in bucati grosute ;

Condimentam cu vegeta si boia ; Turnam peste cartofi o lingura ulei de masline ; Si amestecam ;

Luam o tava de cuptor , adaugam 2-3 linguri ulei de masline ;

Adaugam cartofii , peste care asezam bucatile de cotlet ; Turnam putin ulei de masline deasupra bucatilor de carne ;

Dam la cuptorul preincalzit la 190-200 gr cca 120 - 130 de minute ;

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet glazurat