Cotlet de porc cu cartofi la cuptor

de pity19 in Porc, 11 Dec 2014 | 4634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr cotlet de porc fara os
  • 8 cartofi
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • ulei de masline extra virgin
  • Sos de usturoi Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi la cuptor:

Clatim carnea in jet de apa rece ;

Taiem in felii ;

Condimentam cu piper , vegeta si boia ;

Punem o felie de cotlet intr-o punga , cu un ciocan batem bine carnea pe ambele parti ;

Clatim cartofii , ii curatam de coaja ; Fiecare cartof il taiem in jumatate , apoi in bucati grosute ;

Condimentam cu vegeta si boia ; Turnam peste cartofi o lingura ulei de masline ; Si amestecam ;

Luam o tava de cuptor , adaugam 2-3 linguri ulei de masline ;

Adaugam cartofii , peste care asezam bucatile de cotlet ; Turnam putin ulei de masline deasupra bucatilor de carne ;

Dam la cuptorul preincalzit la 190-200 gr cca 120 - 130 de minute ;

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bunica 1

11.12.2014, 17:01

Bun cotletul,dar si cartofii!

Rocsi 1

11.12.2014, 20:59

Un preparat bun!

babi5 1

11.12.2014, 22:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!