Cotlet de porc cu cartofi la cuptor

de pity19 in Porc, 11 Dec 2014 | 4936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr cotlet de porc fara os
  • 8 cartofi
  • piper
  • vegeta
  • boia dulce
  • ulei de masline extra virgin
  • Sos de usturoi Univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi la cuptor:

Clatim carnea in jet de apa rece ;


Taiem in felii ;


Condimentam cu piper , vegeta si boia ;


Punem o felie de cotlet intr-o punga , cu un ciocan batem bine carnea pe ambele parti ;


Clatim cartofii , ii curatam de coaja ; Fiecare cartof il taiem in jumatate , apoi in bucati grosute ;


Condimentam cu vegeta si boia ; Turnam peste cartofi o lingura ulei de masline ; Si amestecam ;


Luam o tava de cuptor , adaugam 2-3 linguri ulei de masline ;


Adaugam cartofii , peste care asezam bucatile de cotlet ; Turnam putin ulei de masline deasupra bucatilor de carne ;


Dam la cuptorul preincalzit la 190-200 gr cca 120 - 130 de minute ;


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

11.12.2014, 17:01

Bun cotletul,dar si cartofii!

Rocsi 1

11.12.2014, 20:59

Un preparat bun!

babi5 1

11.12.2014, 22:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc în crustă de condimente