Rulada de porc umpluta cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 15 Mai 2013 | 4712 vizualizari

 

reteta am luat-o din Clik!Pofta buna,am modificat-o putin dar a iesit foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1/2 cutie conserva de ciuperci
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 leg patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g.ulei de masline
  • 50 g vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/curcuma/boia dulce/busuioc/praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta cu ciuperci:

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele si presaram jumatate din patrunjelul tocat marunt.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse.Se calesc cateva minute.


Ceapa si ciuperciile se pun peste carne,dupa care o rulam incet.Se leaga de jur imprejur cu ata sau cu snururi de silicon.


Se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta,o stropim cu ulei de masline,se adauga usturoiul pisat,patrunjelul ramas,apa,vinul si condimentele dupa gust.


Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 40 minute.


Se inlatura folia,se mai toarna apa daca mai trebuie si se mai lasa 30 minute ,ca sa se rumeneasca.


Se serveste cu cartofi natur si morcovi fierti,care se adauga in sosul format de la rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

16.05.2013, 14:24

data viitoare

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:28

apetisanta

Bya Ralu 1

07.11.2013, 05:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit