Rulada de porc umpluta cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 15 Mai 2013 | 5614 vizualizari

 

reteta am luat-o din Clik!Pofta buna,am modificat-o putin dar a iesit foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1/2 cutie conserva de ciuperci
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 leg patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g.ulei de masline
  • 50 g vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/curcuma/boia dulce/busuioc/praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta cu ciuperci:

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele si presaram jumatate din patrunjelul tocat marunt.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse.Se calesc cateva minute.

Ceapa si ciuperciile se pun peste carne,dupa care o rulam incet.Se leaga de jur imprejur cu ata sau cu snururi de silicon.

Se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta,o stropim cu ulei de masline,se adauga usturoiul pisat,patrunjelul ramas,apa,vinul si condimentele dupa gust.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 40 minute.

Se inlatura folia,se mai toarna apa daca mai trebuie si se mai lasa 30 minute ,ca sa se rumeneasca.

Se serveste cu cartofi natur si morcovi fierti,care se adauga in sosul format de la rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de porc