Rulada de porc umpluta cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 15 Mai 2013 | 6009 vizualizari

 

reteta am luat-o din Clik!Pofta buna,am modificat-o putin dar a iesit foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1/2 cutie conserva de ciuperci
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 leg patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g.ulei de masline
  • 50 g vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/curcuma/boia dulce/busuioc/praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta cu ciuperci:

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele si presaram jumatate din patrunjelul tocat marunt.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse.Se calesc cateva minute.

Ceapa si ciuperciile se pun peste carne,dupa care o rulam incet.Se leaga de jur imprejur cu ata sau cu snururi de silicon.

Se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta,o stropim cu ulei de masline,se adauga usturoiul pisat,patrunjelul ramas,apa,vinul si condimentele dupa gust.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 40 minute.

Se inlatura folia,se mai toarna apa daca mai trebuie si se mai lasa 30 minute ,ca sa se rumeneasca.

Se serveste cu cartofi natur si morcovi fierti,care se adauga in sosul format de la rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

ieri la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit