Jumari de porc

de Adrian2016 in Porc, 21 Feb 2017 | 5685 vizualizari

 

O delicatete culinara, nu stiu daca ma poate contrazice cineva, uitati de calorii.

 

INGREDIENTE

  • 4 kg slanina de porc
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari de porc:

      Carnea se curata de eventualele impuritati si se taie cubulete potrivite. Punem pe foc o oala cu fundul gros si pentru inceput, pana incepe sa topeasca putina grasime, adaugam o mana de slanina in oala. Cand s-a format grasime topita in oala, adaugam si restul de slanina taiata si amestecam din cand in cand, pana se rumeneste slanina. Cand amestecam si sunt aproape gata, adaugam si sare dupa gust.

      Scoatem jumarile intr-un castron in care am asezat prosoape de hartie, pentru a mai absorbi din grasime. Pot fii servite pe un platou, atat calde cat si reci, cu ceapa rosie si branza. Deja imi ploua in gura:))))

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu vreti ca jumarile sa fie moi, puneti sarea dupa ce le-ati scos de la prajit.

2

Slanina este de preferat sa fie de pe burta porcului, sa aiba putina carne si fara sorici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pulpa de porc in foi de varza acra