Stir fry cu legume si carne de porc

de Julie in Porc, 18 Iul 2011 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 morcov,
  • 5-6 ciuperci,
  • 100 g fasole verde,
  • 300-400 g carne de porc,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1-2 linguri sos de soia,
  • sare, piper, scortisoara, cimbru verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir fry cu legume si carne de porc:

Legumele se spala, se curata si se taie in fasii mai lungi sau in felii subtiri. Pastaile de fasole se lasa intregi. Carnea se taie in bucati mai mici, se amesteca cu sos de soia, sare, piper, scortisoara si se lasa la rece pentru 2-3 ore sau peste noapte.

Carnea se prajeste apoi in ulei pana se rumeste pe toate partile. Se scoate si se lasa deoparte, acoperita cu folie de aluminiu, pentru a se pastra calda. In tigaie se adauga legumele si se calesc timp de 10-15 minute, la foc iute, amestecand continuu. Se pune inapoi in tigaie si carnea, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde, se mai amesteca de cate ori si se opreste focul. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir fry cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de porc cu salata de vara si telemea