Ceafă de porc la cuptor

de Bunica in Porc, 9 Apr 2009 | 24988 vizualizari

 

Un aperitiv delicios din carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 1kg. ceafa de porc
  • piper
  • cimbru
  • felii de sunca foarte subtiri
  • mustar
  • foi de varza murata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafă de porc la cuptor:

1kg. ceafa de porc se presara cu piper, cimbru si se infasoara cu felii de sunca foarte subtiri, se unge cu mustar, apoi se infasoara cu foi de varza murata.

Se aseaza intr-o tava si se introduce in cuptor. Se lasa in cuptor pina foile de varza devin maronii. Se incearca daca este coapta cu o scobitoare. Daca este coapta (scobitoarea intra usor) se scoate din cuptor , se desfac foile de varza si se mai lasa in cuptorul incins, dar cu focul stins. Cind s-a racit poate fi mancata ca aperitiv sau ca friptura cu ce garnitura doriti. Incercati si n-o sa va para rau!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafă de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras 1

31.01.2009, 19:14

Premiera mondiala. Bunica (invatatoare, 58 ani) a scris singurica o reteta pe www.bucataras.ro. Sa scoti din sertarul cu minuni caietul de dictando cu retete

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 22:14

MIUTA 1

19.02.2011, 00:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos de portocale si praz