Jambon la gratar

de gelu in Porc, 24 Iul 2011 | 7373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jambon de porc,
  • sare
  • piper,
  • unt,
  • condimente pt carne porc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon la gratar:

Se taie jambonul felii de cca 1 cm. grosime,se condimenteaza,se pune un varf de cutit de unt deasupra si se da la cuptorul incalzit(pe grilajul cuptorului)cca 30 min.

Dupa cca 15-20 min se intorc bucatile.

Se servesc cu cartofi aurii si salata de rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

elena1988 1

25.07.2011, 09:54

pai noi vom curata cuptorul daca tot ne-am servit cu jambon

LUK 1

25.07.2011, 10:37

buuunnn

Lau 1

25.07.2011, 16:31

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ghebe