Jambon la gratar

de gelu in Porc, 24 Iul 2011 | 3339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jambon de porc,
  • sare
  • piper,
  • unt,
  • condimente pt carne porc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon la gratar:

Se taie jambonul felii de cca 1 cm. grosime,se condimenteaza,se pune un varf de cutit de unt deasupra si se da la cuptorul incalzit(pe grilajul cuptorului)cca 30 min.


Dupa cca 15-20 min se intorc bucatile.


Se servesc cu cartofi aurii si salata de rosii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

elena1988 1

25.07.2011, 09:54

pai noi vom curata cuptorul daca tot ne-am servit cu jambon

LUK 1

25.07.2011, 10:37

buuunnn

Lau 1

25.07.2011, 16:31

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!