Cotlet de porc pe pat de ceapa

de Panacris in Porc, 6 Mar 2012 | 2413 vizualizari

 

Cotlet de porc, ceapa si cartofi o combinatie delicioasa la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc dezosat 8 bucati
  • ceapa galbena 4 bucati
  • cartofi rosii 8 bucati
  • sare iodata
  • ulei de masline
  • vin alb demisec
  • mustar cu seminte
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • usturoi 3 catei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ceapa:

Se pregateste un sos din mustar, ulei de masline si sare, cu care se "maseaza" cotletele. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se pun cotletele peste ceapa si se dau la cuptor la foc iute cca. 15 minute, intorcandu-se pe fiecare parte. Cartofii se curata, se taie rondele si se aseaza peste carne. Se asezoneaza cu sare, piper si boia. Se toarna vinul peste amestecul de mai sus, usturoiul maruntit si se lasa la cuptor cca. 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Cris2711 1

07.03.2012, 12:58

Vai ce bunatate de reteta

MIUTA 1

07.03.2012, 14:31

Cred ca a fost delicioasa mancarea super idee

babi5 1

12.06.2013, 19:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc evantai