Coaste - Ribs de Porc Caramelizate

de Catalina L in Porc, 14 Iun 2015 | 1364 vizualizari

 

Sunt un deliciu.....incercati este usor de facut

 

INGREDIENTE

  •  700 gr coaste de porc
  •  60 gr de zahar
  •  2 linguri de vin alb dulce (sau de vin de orez chinezesc)
  •  2 felii subtiri de ghimbir cu tot cu coaja
  •  3 linguri sos soia
  •  1 lingurita de ulei de susan
  •  1/2 cub de pui Knorr
  • 3 linguri de ulei
  •  2 morcovi
  •  2 cepe verzi
  •  piper proaspat macinat
  •  450 ml apa
  •  30 g arahide (sau alune) crude
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste - Ribs de Porc Caramelizate:

Puneti coastele la marinat cu 20 gr de zahar, vinul alb, sosul soia, uleiul de susan si cubul Knorr.

Amestecati bine si lasati la frigider 30 de minute.


Puneti arahidele intr-o tigaie si adaugati 1 lingura de ulei- nu trebuie puse in uleiul incins.


Le prajiti la foc mediu si cand sunt bine colorate le scoateti pe un prosop de hartie. Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 450 ml de apă pentru a-l dilua.

Atentie va face zgomot !


Adaugati coastele cu sosul in care au marinat, puneti 2 linguri de ulei , piper proaspat macinat si puneti la fiert.



Curatati ceapa si morcovii si taiati-le in rondele fine.Ghimbirul se toaca marunt cu tot cu coaja.


Adăugați-le la carne și se fierbe totul la foc moderat 1 oră - 1 ora 30 (1 oră 20 minute pentru mine).


Inainte da a servi puneti arahidele si decorati cu verdeata proaspat tocata.


Puteti sa adaugati ca garnitura :

- Orez simplu -reteta aici

- Taietei- Nouilles chinezesti

- Orez Cantonez- Chinezesc

- Salata de cartofi



Pofta Buna !!!!

 

TIPS-URI

1

feliile subtiri de ghimbir lasati-le cu tot cu coaja

2

marinati carnea si lasati-o 30 de minute la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste - Ribs de Porc Caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

15.06.2015, 00:22

Sa te lingi pe degete nu alta . Si apoi sa servesti un pahar de bere/ vin rece . Asta viata

simona72 1

15.06.2015, 09:14

Clar imi place!

Rocsi 1

15.06.2015, 21:00

Ce fain s-au rumenit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc caramelizate la cuptor