Coaste de porc caramelizate la cuptor

de cristeena20 in Porc, 17 Apr 2015 | 7080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o scarita de coaste de porc
  • 2 linguri de miere
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • sos de ardei iute (chilli)
  • sare, piper, ulei de masline
  • sucul d ela jumate de lamaie
  • 1 lingurita pasta de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caramelizate la cuptor:

Preparam marinata in care vom tine costitele pentru o zi : amestecam bine mustarul cu mierea si cu sos de ardei iute, adaugam suc de lamaie si pasta de usturoi. Apoi turnam putin ulei de masline.


Cu aceasta compozitie ungem cu mana scarita, punand cu generozitate, astfel incat sa fie imbibata de acest sos. Punem intr-un castron de plastic sau intr-o punga cu fermoar si lasa, peste noapte in frigider.


Cand preparam mai presaram cu putina sare si piper negru macinat.


Pentru a carameliza carnea o prajim in tigaia gril pe ambele parti (cca 3-4 minute pe fiecare parte, apoi o punem intr-un vas temrorezistent si o dam la cuptor. Lasam la foc mediu cca 1 ora sa se prajeasca si sa se rumeneasca.


Cand servim o taiem in segmente si servim alaturi de salata sau cartofi prajiti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caramelizate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cristeena20 1

17.04.2015, 22:28

Cleme, sa stiic a da! aici ne asemanam mult la preferita pentru coaste. le ador, oricum facute.

merisor 1

17.04.2015, 22:57

Vaaaaai, cum pot arata! Big like!

marcela1979 1

19.04.2015, 11:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Coaste la cuptor