Mancare de rosii cu carne de curcan

de ArianaBala in Curcan, 5 Iul 2011 | 4106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg rosii
  • 500 g carne de curcan
  • 3-4 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • o legatura de marar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de rosii cu carne de curcan:

Spalam si taiem in bucati potrivite carnea de curcan si o punem la prajit in ulei incins (eu am pus-o dupa ce am fiert-o in prealabil pt. ca era curcan de tara si carnea este mai tare).


Dupa ce carnea s-a rumenit putin punem ceapa (taiata marunt sau solzisori) si lasam sa se caleasca. Dupa ce aceasta a devenit stravezie adaugam si ardeii si mai lasam cateva minute la calit.


Decojim rosiile, le taiem marunt si le adaugam peste ceapa si ardei, potrivim cu sare si piper, punem si frunza de dafin si lasam sa fiarba inabusit 15-20 de min. la foc potrivit.


Cand mancarica este gata adaugam si usturoiul pisat si mararul si mai lasam cateva clocote.


Se poate servi atat calda, cat si rece! POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de rosii cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

06.07.2011, 21:18

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:35

ArianaBala 1

08.07.2011, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin