Mancare de rosii cu carne de curcan

de ArianaBala in Curcan, 5 Iul 2011 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg rosii
  • 500 g carne de curcan
  • 3-4 cepe
  • 3 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • o legatura de marar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 frunza de dafin
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita zahar
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de rosii cu carne de curcan:

Spalam si taiem in bucati potrivite carnea de curcan si o punem la prajit in ulei incins (eu am pus-o dupa ce am fiert-o in prealabil pt. ca era curcan de tara si carnea este mai tare).


Dupa ce carnea s-a rumenit putin punem ceapa (taiata marunt sau solzisori) si lasam sa se caleasca. Dupa ce aceasta a devenit stravezie adaugam si ardeii si mai lasam cateva minute la calit.


Decojim rosiile, le taiem marunt si le adaugam peste ceapa si ardei, potrivim cu sare si piper, punem si frunza de dafin si lasam sa fiarba inabusit 15-20 de min. la foc potrivit.


Cand mancarica este gata adaugam si usturoiul pisat si mararul si mai lasam cateva clocote.


Se poate servi atat calda, cat si rece! POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de rosii cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

06.07.2011, 21:18

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:35

ArianaBala 1

08.07.2011, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu curcan