Mancare de spanac ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 16 Apr 2015 | 2513 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de bun..

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi spanac
  • o legatura ceapa verde
  • doua legaturi usturoi verde
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o ceasca ulei
  • trei linguri pasta de rosii, de casa,
  • sare, piper, dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 2 graunti de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac ( de post):

Zarzavatul de curata si se toaca dupa inspiratie. Spanacul se spala, se opareste, se pune la scurs dupa care se toaca.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Cand este gata infirbantat se adauga ceapa verde, alba, morcovul si usturoiul verde, se lasa 3-4 minute cat sa se inmoaie si se adauga pasta de rosii.


Se amesteca, se mai lasa 2-3 minute si se pune spanacul. Se amesteca, se pune putina apa, se adauga sare, piper dupa gust si se lasa la foc potrivit cca 10-15 minute.


La final se mai adauga grauntii de usturoi pisati si patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

16.04.2015, 20:17

Tare tare tare buna!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:35

Buna!

alilianaa 1

16.04.2015, 21:45

va multumesc pentru aprecieri, s-a dus intr-o clipita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post