Mancare de spanac ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 16 Apr 2015 | 1158 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de bun..

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi spanac
  • o legatura ceapa verde
  • doua legaturi usturoi verde
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o ceasca ulei
  • trei linguri pasta de rosii, de casa,
  • sare, piper, dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 2 graunti de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac ( de post):

Zarzavatul de curata si se toaca dupa inspiratie. Spanacul se spala, se opareste, se pune la scurs dupa care se toaca.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Cand este gata infirbantat se adauga ceapa verde, alba, morcovul si usturoiul verde, se lasa 3-4 minute cat sa se inmoaie si se adauga pasta de rosii.


Se amesteca, se mai lasa 2-3 minute si se pune spanacul. Se amesteca, se pune putina apa, se adauga sare, piper dupa gust si se lasa la foc potrivit cca 10-15 minute.


La final se mai adauga grauntii de usturoi pisati si patrunjel.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

16.04.2015, 20:17

Tare tare tare buna!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:35

Buna!

alilianaa 1

16.04.2015, 21:45

va multumesc pentru aprecieri, s-a dus intr-o clipita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Laste cu varza verde calita - post