Mancare de spanac ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 16 Apr 2015 | 9006 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de bun..

 

INGREDIENTE

  • 10 legaturi spanac
  • o legatura ceapa verde
  • doua legaturi usturoi verde
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o ceasca ulei
  • trei linguri pasta de rosii, de casa,
  • sare, piper, dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 2 graunti de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac ( de post):

Zarzavatul de curata si se toaca dupa inspiratie. Spanacul se spala, se opareste, se pune la scurs dupa care se toaca.


Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Cand este gata infirbantat se adauga ceapa verde, alba, morcovul si usturoiul verde, se lasa 3-4 minute cat sa se inmoaie si se adauga pasta de rosii.


Se amesteca, se mai lasa 2-3 minute si se pune spanacul. Se amesteca, se pune putina apa, se adauga sare, piper dupa gust si se lasa la foc potrivit cca 10-15 minute.


La final se mai adauga grauntii de usturoi pisati si patrunjel.


Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

16.04.2015, 20:17

Tare tare tare buna!

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:35

Buna!

alilianaa 1

16.04.2015, 21:45

va multumesc pentru aprecieri, s-a dus intr-o clipita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la tava cu cartofi