Salata de ciuperci cu cartofi si masline

de katty in Mancaruri de post, 19 Mar 2021 | 4043 vizualizari

 

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon brune
  • 2-3 cartofi medii
  • 150 gr amestec de masline(negre, kalamata, verzi)
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare roz de Himalaya
  • piper negru macinat
  • 2 catei de usturoi
  • rozmarin
  • oregano
  • zeama de lamaie dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu cartofi si masline:

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le curatam si le taiem felii subtiri.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline si adaugam ciupercile. Adaugam zeama de lamaie, un praf de sare si rozmarin si le lasam pana se rumenesc usor. Asezam ciupercile intr-un castron. Curatam cartofii si ii taiem in cubulete potrivite. Ii punem la fiert in apa cat sa ii depaseasca si putina sare. Fierbem pana intra usor furculita in ei, fara a se sfarama.

Scurgem cartofii,ii lasam sa se racoreasca si ii asezam peste ciuperci. Adaugam usturoiul taiat fin,sare, piper, zeama de lamaie, oregano , maslinele si restul de ulei de masline si omogenizam usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu cartofi si masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si cartofi