Mâncărică de cartofi cu carne de curcan

de miki_a in Curcan, 7 Ian 2016 | 9116 vizualizari

COMENTARII (21)

Constelatialeu 1

07.01.2016, 18:52

Mie sa mi-o dai chioara, fara carne..

miki_a 1

07.01.2016, 18:55

Cu drag Cleme! Si mie imi place tare mult cand e simpla!

Bunica 1

07.01.2016, 19:23

Tot fără carne o vreau și eu!

MotanLaOale 1

07.01.2016, 19:23

buna buna

Bya Ralu 1

07.01.2016, 19:26

bun bun

roxana_simona 1

07.01.2016, 19:41

Catalina L 1

07.01.2016, 19:52

buna este

Gherca Daniela 1

07.01.2016, 20:01

tare buna!

CameliaR 1

07.01.2016, 20:21

Ce mult imi place

Andra_Constantinescu 1

07.01.2016, 20:41

Tare buna mancarica ta!

diaconta 1

07.01.2016, 20:52

Oooooo ce buna cred c-a fost.Bravo Ela

Rocsi 1

07.01.2016, 21:09

Vin la o portie calda!

Anett 1

07.01.2016, 22:08

super mancarica!

reisnaor_2006 1

07.01.2016, 23:22

foarte buna

Gicuta 1

07.01.2016, 23:25

Arata tare bine! si eu vin la o portie!!

miki_a 1

07.01.2016, 23:41

Va multumesc mult fiecaruia in parte! A fost foarte buna mancarica, carnita frageda si cu muraturi am avut o masa pe cinste!

mihaelar63 1

07.01.2016, 23:56

Imi place cum ai dat gust suplimentar cu zeama limpede. Mai nou si eu prepar mai multa si o folosesc baza pentru alte preparate

miki_a 1

08.01.2016, 00:12

Mihaela, , multumesc de trecere! Si am stocuri intregi de supa limpede si o folosesc pentru prepararea sosurilor cu carne, a pilafului, fierb pastele etc. Apa e deja semn de saracie, asa spun chefii!

mirela0911 1

08.01.2016, 08:58

Ce mâncare buna ai făcut!

miki_a 1

08.01.2016, 11:42

Multumesc Mirela!

dantes 1

09.01.2016, 14:07

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu smochine, la cuptor