Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

de miki_a in Vita, 23 Sep 2016 | 987 vizualizari

 

Ce poate fi mai savuros într-o zi rece de toamnă decât o mâncărică aburindă, plină de arome, servită cu cei dragi!  Și pentru că tot e sezonul pregătirilor de toamnă, am pus ardei copți pentru gust și o culoare veselă! :x 

 

INGREDIENTE

  • 700 gr. gulaș de vită;
  • 300 gr. ceapă albă, mărunțică;
  • 500 gr. cartofi albi;
  • 3 ardei kapia copți;
  • 200 ml. supă de vită / pui / legume;
  • 2 linguri cu ulei pentru prăjit;
  • sare și piper după gust;
  • câteva tulpini de usturoi verde;
  • 1/2 legătură de pătrunjel verde.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata:

Pentru început, tăiem carnea în cuburi mai mici pentru a fierbe ușor.


Într-o tigaie, încingem uleiul și punem carnea la fript.


Carnea va lasa destulă zeamă și o lăsăm să fiarbă acoperit, până se pătrunde.


Între timp, pregătim legumele. Le spălăm, le curățăm de coji și le tocăm după preferință.


După ce carnea este suficient de pătrunsă, adăugăm legumele crude. Amestecăm și adăugăm supa caldă. Lăsăm să fiarbă acoperit, la foc mic.


Când legumele sunt pe jumătate fierte, punem ardeii tăiați fâșii, tulpinile de usturoi tocate și mai fierbem aproximativ 10 minute.


La final potrivim gustul de sare și piper și ornăm cu verdeață.


Servim fierbinte / caldă cu murături și pâine proaspătă.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

27.09.2016, 08:40

diaconta 1

27.09.2016, 16:17

Ce mancare buna si cu niste muraturi alaturi .

noiinbucatarie 1

08.10.2016, 12:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita cu capere si masline verzi