Marar aromat si iarna

de alinutzika in Conserve, 22 Iul 2011 | 3877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • seminte de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar aromat si iarna:

Mai toata lumea isi pune pentru iarna la pungulita frunze de marar uscate sau congelate. Semintele de marar insa, sunt mult mai aromate decat frunzele de marar. Daca le veti gusta putin, va veti convinge.

Asa ca, am strans samanta de pe mai multe tulpini de marar (partea de sus, ca o floare) si am uscat-o bine 2-3 zile. Am pus-o intr-un borcanel in dulap si gata.

Nu ocupa spatiu in congelator ca si mararul congelat si nu isi pierde aroma ca si frunzele uscate, ci isi pastreaza gustul proaspat si puternic. Il putem folosi la orice dorim: ciorbe, tocanite, fripturi, sarmale, etc. Stati linistiti ca nu o sa-l simtiti intre dinti, pentru ca se inmoaie...:))D

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar aromat si iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conservarea mararului