Marinata de peste

de Rocsi in Peste, 6 Dec 2010 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie macrou marinat bucati(cam 300 de grame)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • cateva felii de gogosar in otet
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • putin otet
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de peste:

Curatam ceapa,o spalam si o taiem julien.


intr-o tigaita punem 1 cana jumatate-2 cani apa ,uleiul si putin otet.


punem tigaita pe foc.


cand incepe sa fiarba adaugam ceapa taiata.


ii dam cateva clocote pentru a se inmuia putin(nu o puneti la fiert si uitati de ea,ca se inmoaie prea tare si nu mai este buna).


morcoul il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


feliile de gogosari le taiem bucati mai micute.


dupa ce am inmuiat putin ceapa,o scurgem de zeama si o lasam la racorit.


intr-un bol punem bucatile de peste marinat(daca sunt prea mari mai le taiati putin).


deasupra punem ceapa oparita,morcovul ras,gogosarii taiati.


condimentam cu sare si piper dupa gust si 2-3 linguri zeama de lamaie.


amestecam usor toate ingredientele ,apoi serviti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

07.12.2010, 21:22

sylvia,cris

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:24

ce colorata e si gustoasa sunt sigura

Rocsi 1

09.12.2010, 11:00

mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Plachie de macrou