Mascarpone Cheesecake

de butoiaurora76 in Prajituri, 22 Mai 2012 | 4806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii crema de branza Hochland sau Philadelphia (sa nu fie sarata)
  • 2 cutii Mascarpone
  • 4 oua
  • o cana de zahar
  • coaja si zeama rasa de la o lamaie
  • 250 g biscuiti
  • trei sferturi pachet unt
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mascarpone Cheesecake:

Biscuitii se dau prin masina de tocat si apoi se framanta cu untul topit formandu-se un blat subtire care se coace la cuptor timp de 10 minute intr-o forma de tort cu peretii detasabili unsa in prealabil cu unt.


Crema de branza se mixeaza bine cu zaharul apoi se adauga mascarpone, se mixeaza in continuare, apoi cate un ou, se amesteca la viteza mica dupa fiecare.


Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti si forma cu cheesecake-ul se pune intr-un vas cu apa la cuptor si se coace vreo jumatate de ora pana se face crusta galbena.


Se orneaza dupa preferinta cu fructe, topping de fructe, caramel, etc.Eu am turnat topping de zmeura si glazura de ciocolata si va garantez ca este o combinatie delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mascarpone Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

23.05.2012, 21:59

Vreau si eu o portie..

Ina 1

18.07.2012, 08:55

ce bine arata!

butoiaurora76 1

18.07.2012, 09:16

aceasta reteta este din Carolina de Nord

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)