Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Muraturi, 18 Noi 2010 | 23873 vizualizari

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

19.11.2010, 00:04

asa este sunt tare delicioasem-au innebunit arabii astia de pe aici cu toate soiurile de masline conservate fiecare in diferite arome

Sidy 1

19.11.2010, 07:21

Mihaelo ma omori Ce bunatate trebuie sa fie Numai am citit reteta si deja imi ploua in gura... Dar in borcanele mai mici nu ai pus ? Nu de alta dar ma gandeam sa ma dau pe linga tine, poate mi-l dadeai mie

Dana Cristea - pusikmea 1

19.11.2010, 07:54

si eu vreau un borcanel..bine ai venit mihaela, acum mi-am dat seama cine esti

RuxyRux 1

19.11.2010, 08:17

Foarte interesant!

epurasha2bb 1

19.11.2010, 09:28

super bun!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:02

Draga Ligia, multumesc pentru aprecieri.Tu unde traiesti?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:03

Draga Sidy, pentru familia ta ajunge un borcanel?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:13

Ruxy si Mariana sunteti inviatele mele

vanilla 1

19.11.2010, 12:23

foarte interesant! amtrecut la fav ca cine stiie cand o sa o incerc!

Gouda 1

19.11.2010, 14:07

wow

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 14:56

wow..........ce bunaciune.................nu-i asa ca un borcanel este al meu?......................

Mihaela11_jo 1

22.11.2010, 00:29

Sidy l-a comandat pe cel mic
Cel mijlociu este al tau
pe langa producatoare de ulei de masline cred ca am un viitor ca producatoare de conserve de masline

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:17

cu placere MIHAELA eu locuesc de 8 ani la Bruxel-Belgia

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:20

foarte bune si sanatoase fetelor mai ales uleiul de masline,eu eram foarte bolnava de stomac aveam aproape ulcer pe sistem nervos si m-am vindecat cu ulei de masline

silvi0ara 1

23.11.2010, 16:45

Chiar asa,si eu m-am facut bine de stomac tot cu uleiul de masline.
Daca tot faci pomana,trimite si mie unul.

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 00:37

Draga Ligia, fiind noua pe bucataras am descoperit profilul tau si faptul ca locuiesti la Bruxelles; in plus uleiul de masline este foarte sanatos si datorita faptului ca are cel mai scazut continut in colesterol.
Noi folosim uleiul nerafinat, este mult mai aromat.

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 00:37

Silvioara nu pot sa-ti refuz nimic
Azi am pus si masline negre; se prepara diferit de cele verzi; in plus le crestez inainte de a le pune in apa ; o adevarata fericire sa crestezi boaba cu boaba( 9 kg !!!!!!!!!!)
Dar merita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet