Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Muraturi, 18 Noi 2010 | 23678 vizualizari

COMENTARII (17)

Ligia Bxl 1

19.11.2010, 00:04

asa este sunt tare delicioasem-au innebunit arabii astia de pe aici cu toate soiurile de masline conservate fiecare in diferite arome

Sidy 1

19.11.2010, 07:21

Mihaelo ma omori Ce bunatate trebuie sa fie Numai am citit reteta si deja imi ploua in gura... Dar in borcanele mai mici nu ai pus ? Nu de alta dar ma gandeam sa ma dau pe linga tine, poate mi-l dadeai mie

Dana Cristea - pusikmea 1

19.11.2010, 07:54

si eu vreau un borcanel..bine ai venit mihaela, acum mi-am dat seama cine esti

RuxyRux 1

19.11.2010, 08:17

Foarte interesant!

epurasha2bb 1

19.11.2010, 09:28

super bun!

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:02

Draga Ligia, multumesc pentru aprecieri.Tu unde traiesti?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:03

Draga Sidy, pentru familia ta ajunge un borcanel?

Mihaela11_jo 1

19.11.2010, 11:13

Ruxy si Mariana sunteti inviatele mele

vanilla 1

19.11.2010, 12:23

foarte interesant! amtrecut la fav ca cine stiie cand o sa o incerc!

Gouda 1

19.11.2010, 14:07

wow

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 14:56

wow..........ce bunaciune.................nu-i asa ca un borcanel este al meu?......................

Mihaela11_jo 1

22.11.2010, 00:29

Sidy l-a comandat pe cel mic
Cel mijlociu este al tau
pe langa producatoare de ulei de masline cred ca am un viitor ca producatoare de conserve de masline

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:17

cu placere MIHAELA eu locuesc de 8 ani la Bruxel-Belgia

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:20

foarte bune si sanatoase fetelor mai ales uleiul de masline,eu eram foarte bolnava de stomac aveam aproape ulcer pe sistem nervos si m-am vindecat cu ulei de masline

silvi0ara 1

23.11.2010, 16:45

Chiar asa,si eu m-am facut bine de stomac tot cu uleiul de masline.
Daca tot faci pomana,trimite si mie unul.

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 00:37

Draga Ligia, fiind noua pe bucataras am descoperit profilul tau si faptul ca locuiesti la Bruxelles; in plus uleiul de masline este foarte sanatos si datorita faptului ca are cel mai scazut continut in colesterol.
Noi folosim uleiul nerafinat, este mult mai aromat.

Mihaela11_jo 1

25.11.2010, 00:37

Silvioara nu pot sa-ti refuz nimic
Azi am pus si masline negre; se prepara diferit de cele verzi; in plus le crestez inainte de a le pune in apa ; o adevarata fericire sa crestezi boaba cu boaba( 9 kg !!!!!!!!!!)
Dar merita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida murate cu Pikant fix