Mazare cu afumatura

de Bucataras Medi in Porc, 25 Feb 2013 | 4658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mici de mazare Bonduelle
  • pe post de afumatura am folosit coaste afumate
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu afumatura:

Portionam carnea in bucati potrivite, o spalam, o lasam la scurs si apoi o punem intr-o oala cu apa rece si o lasam pe foc circa 10 minute. Spumam. Scurgem de apa iar carnea o trecem printr-un jet de apa calduta.

Curatam ceapa, o taiem marunt si o sotam putin (1-2 minute) in ulei. Adaugam coastele afumate si apa cat sa le acopere. Lasam sa fiarba inabusit sub capac.

Cand carnea  este aproape fiarta adaugam morcovii curatati si taiati rondele, cartofii curatati si taiati cubulete mai mari, cateva foi de dafin si mazarea. Daca mai este nevoie de apa atunci adaugam atata cat sa cuprinda mancarea. Potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba pana totul este bine facut. La final adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Asezonam cu marar si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu ardei copt