Carnati de casa

de ancutsa in Porc, 22 Ian 2017 | 510 vizualizari

 

Carnati de casa. Se pot servi alaturi de o salata de castraveti, cu putin marar proaspat tocat marunt.

 

INGREDIENTE

  • aprox 6 kg carne tocata
  • 5 capatani de usturoi
  • 2-3 pahare apa calda
  • 6 lingurite sare (1 lingurita/kg)
  • cimbru
  • piper negru macinat dupa gust
  • mate
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:



Se tin matele cateva ore in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.


Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umple matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat la care am montat palnia pentru carnati.


Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).



Pofta Buna!


Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

23.01.2017, 15:08

Exact cum imi plac mie !!! Dupa mine pot fi serviti langa orice Azi la mic dejun am mancat carnat uscat 5 cm cu chifla cu seminte si pasta de hrean

ancutsa 1

23.01.2017, 16:35

Va multumesc frumos, ma bucur tare mult ca v-au placut! O zi frumoasa va doresc!

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:35

buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din muschi de porc cu piure de cartofi