Carnati de casa

de Ancutsa in Porc, 22 Ian 2017 | 3256 vizualizari

 

Carnati de casa. Se pot servi alaturi de o salata de castraveti, cu putin marar proaspat tocat marunt.

 

INGREDIENTE

  • aprox 6 kg carne tocata
  • 5 capatani de usturoi
  • 2-3 pahare apa calda
  • 6 lingurite sare (1 lingurita/kg)
  • cimbru
  • piper negru macinat dupa gust
  • mate
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

 

 

Se tin matele cateva ore in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.

Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umple matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat la care am montat palnia pentru carnati.

Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).

 

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

23.01.2017, 15:08

Exact cum imi plac mie !!! Dupa mine pot fi serviti langa orice Azi la mic dejun am mancat carnat uscat 5 cm cu chifla cu seminte si pasta de hrean

Ancutsa 1

23.01.2017, 16:35

Va multumesc frumos, ma bucur tare mult ca v-au placut! O zi frumoasa va doresc!

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:35

buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati