Carnati de casa

de Ancutsa in Porc, 22 Ian 2017 | 951 vizualizari

 

Carnati de casa. Se pot servi alaturi de o salata de castraveti, cu putin marar proaspat tocat marunt.

 

INGREDIENTE

  • aprox 6 kg carne tocata
  • 5 capatani de usturoi
  • 2-3 pahare apa calda
  • 6 lingurite sare (1 lingurita/kg)
  • cimbru
  • piper negru macinat dupa gust
  • mate
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:



Se tin matele cateva ore in apa cu otet si se clatesc de cateva ori cu apa calduta.


Carnea tocata se amesteca impreuna cu celelalte condimente si ingrediente, apoi se umple matele cu carne cu ajutorul masinii de tocat la care am montat palnia pentru carnati.


Se prajesc in uleiul incins, dar trebuie tinut cont sa intepam carnatii (ca sa iasa apa din ei si sa nu plesneasca).



Pofta Buna!


Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/01/carnati-de-casa.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

23.01.2017, 15:08

Exact cum imi plac mie !!! Dupa mine pot fi serviti langa orice Azi la mic dejun am mancat carnat uscat 5 cm cu chifla cu seminte si pasta de hrean

Ancutsa 1

23.01.2017, 16:35

Va multumesc frumos, ma bucur tare mult ca v-au placut! O zi frumoasa va doresc!

Gherca Daniela 1

23.01.2017, 20:35

buni!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Carnati cu cartofi la cuptor