Coaste caramelizate la cuptor

de papabundetot in Porc, 20 Oct 2013 | 4498 vizualizari

 

Acuma…sa fim seriosi..voua nu va plac coastele?? :) Eu le ador,imi plac pentru ca le pot da diverse arome si pt ca pot face din ele un delicios fel de mancare.De cate ori am ocazia si gasesc coaste care arata bine,sunt carnoase si frumoase,nu ezit sa le iau si sa ma joc cu ele dandu-le diverse arome in asa fel incat ai mei sa manance cu placere!

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 3 coaste proaspete de porc
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • o lingurita coriandru boabe
  • o lingurita chimen
  • o lingurita curry
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • o lingurita ghimbir macinat
  • sos soia
  • sos tabasco
  • sos worcestershire
  • sos pimento
  • 4 cartofi
  • o lingurita miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste caramelizate la cuptor:

Am facut o marinata din ceapa,usturoi,coriandru,chimen,curry,ghimbr,zeama de lamaie,le-am pus pe toate la blender si le-am maruntit si amestecat bine,apoi aceasta marinata am pus-o peste coaste si le-am lasat sa se balaceasca asa in marinata cam o ora,apoi le-am introdus la cuptor impreuna cu marinata in care au stat si le-am tinut la foc mic pentru 2 ore.


Intr-un castronel am pus mierea,sos tabasco,sos pimento si sos worcestershire,le-am amestecat bine,am scos coastele din cuptor si le-am uns cu acest amestec de sosuri si apoi le-am mai lasat 10-15 minute in cuptor sa se caramelizeze frumos.


Am servit coastele pe un pat de cartofi (taiati cubulete) cu curry la tigaie.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste caramelizate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

20.10.2013, 21:10

laura_n 1

20.10.2013, 22:05

a mai lasat Cleme ceva? ))

simonacallas 1

09.04.2014, 08:00

Foarte bune, le-am trecut la favorite, sa le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu miere si ghimbir