Coaste caramelizate la cuptor

de papabundetot in Porc, 20 Oct 2013 | 4667 vizualizari

 

Acuma…sa fim seriosi..voua nu va plac coastele?? :) Eu le ador,imi plac pentru ca le pot da diverse arome si pt ca pot face din ele un delicios fel de mancare.De cate ori am ocazia si gasesc coaste care arata bine,sunt carnoase si frumoase,nu ezit sa le iau si sa ma joc cu ele dandu-le diverse arome in asa fel incat ai mei sa manance cu placere!

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 3 coaste proaspete de porc
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • o lingurita coriandru boabe
  • o lingurita chimen
  • o lingurita curry
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • o lingurita ghimbir macinat
  • sos soia
  • sos tabasco
  • sos worcestershire
  • sos pimento
  • 4 cartofi
  • o lingurita miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste caramelizate la cuptor:

Am facut o marinata din ceapa,usturoi,coriandru,chimen,curry,ghimbr,zeama de lamaie,le-am pus pe toate la blender si le-am maruntit si amestecat bine,apoi aceasta marinata am pus-o peste coaste si le-am lasat sa se balaceasca asa in marinata cam o ora,apoi le-am introdus la cuptor impreuna cu marinata in care au stat si le-am tinut la foc mic pentru 2 ore.


Intr-un castronel am pus mierea,sos tabasco,sos pimento si sos worcestershire,le-am amestecat bine,am scos coastele din cuptor si le-am uns cu acest amestec de sosuri si apoi le-am mai lasat 10-15 minute in cuptor sa se caramelizeze frumos.


Am servit coastele pe un pat de cartofi (taiati cubulete) cu curry la tigaie.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste caramelizate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

20.10.2013, 21:10

laura_n 1

20.10.2013, 22:05

a mai lasat Cleme ceva? ))

simonacallas 1

09.04.2014, 08:00

Foarte bune, le-am trecut la favorite, sa le fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc cu miere si ghimbir