Cotlet de porc cu os la cuptor!

de Panacris in Porc, 19 Iun 2013 | 7310 vizualizari

 

Un fel principal sățios!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc cca. 1500 g într-o bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci albe cca. 500 g,
  • ceapă roșie cca. 3 bucăți,
  • ardei verde 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • bacon cca. 50 g,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu os la cuptor!:

Cotletul se feliază după forma oaselor și se asezonează de sare, piper și boia, și se așează înt-un vas tremorezistent.


Ciupercile, ceapa să ardeiul se curăță. Ceapa și ardeiul se feliază, apoi se așează între feliile de carne. Pălăriile ciupercilor se umplă cu bacon și se așează de jur, împrejurul cotletului. Se introduce vasul cu cotletul, în cuptorul preîncins, ptr cca. 15 minute la foc iute, neacoperit. După aceea se acoperă și se lasă la înăbușit, cca. 40 minute, la foc mic, eventual se stropește cu puțin vin alb sec sau apă, după gustul fiecăruia.


Se servește ca atare sau alături de diverse garnituri ;)


Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu os la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

20.06.2013, 11:43

babi5 1

23.12.2013, 07:39

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 07:52

arata grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

Batoane de cartofi cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR 7

pe 03.12 la 05:50

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor