Pulpa de porc cu ciuperci la tava

de madi_marin in Porc, 26 Sep 2010 | 14280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc (sau piept, ceafa....)
  • 500 g ciuperci mici
  • condimente pentru friptura
  • 1 pahar cu vin
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci la tava:

Carnea se spala , se sterge si se taie in bucatele mici. Se ung bucatelele cu ulei si se presara cu condimente.


Ciupercile se trec si ele pe sub un jet de apa rece , apoi se scurg.


Intr-o tava de cuptor se pune ulei, apoi carnea si o cana cu apa. Se da tava la cuptor la foc potrivit pana scade apa, apoi se adauga ciupercile si vinul si se lasa sa se rumeneasca frumos. Se mai pune apa calda din cand in cand daca e nevoie.


Se serveste cu garnitura si salata la alegere.


Noi am servit cu piure, mujdei si salata de ardei copti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

elena1988 1

22.03.2011, 18:18

wetr3e 1

02.03.2012, 16:48

acum incep sa o fac,abia astept sa ma infrupt din ea

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 16:54

ce bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume