Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata

de Oana in Porc, 28 Feb 2011 | 6464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare murata
  • o ceapa
  • un ardei capia mare
  • 1 kg de coasta de porc
  • un carnat afumat
  • boia dulce
  • chimen macinat
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • sos barbeque
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata:

Se pregateste mai intai vasul roman, se pune la inmuiat in apa jumatate de ora.


Varza murata se taie fideluta si se opareste cu apa clocotita. Se lasa cateva minute, apoi se scurge si se spala cu apa rece. Ceapa se taie cubulete si ardeiul capia fideluta. Se incinge putin ulei intr-o oala incapatoare si se caleste ceapa cu ardeiul, adaugandu-se si putina apa calda. Se adauga apoi varza murata si se lasa sa dea in clocot. Varza are suficienta apa, nu am mai adaugat in plus. Se condimenteaza cu baza mirodenia fuchs, boia dulce, chimen macinat si foi de dafin. Coasta de porc se spala si se freaca cu putina sare si boia dulce si se portioneaza.


In vasul roman se rastoarna varza si se aseaza deasupra coasta de porc si carnatul afumat. Se acopera vasul si se lasa la cuptor o ora, o ora jumatate, pana ce carnea este bine facuta.


Se scoate apoi capacul, se unge coasta cu sos barbeque si se mai lasa 10-15 minute la cutor, fara capac.


Se serveste calda, cu sau fara mamaliguta si cu un ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bunica 1

04.03.2011, 17:46

mihaelar63, lucrezi pe speculatii Oanaaaaaaaaa , cu varza ta ...uite ce faci o sa te inund Da sa fiu eu putin "soacra", chiar daca te iubesc, unde-i mamaliga ?

diaconta 1

04.03.2011, 20:28

combinatia perfecta pentru mine delicios

Oana 1

05.03.2011, 13:17

Am mancat fara mamaliga, cu o paine neagra cu cartofi Cata nu prea e fan mamaliga...Ma bucur ca v-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta