Varza timpurie in oala de lut

de diaconta in Porc, 26 Mar 2011 | 4542 vizualizari

 

Abia am asteptat sa vina primavara,sa inverzeasca si sa infloreasca totul,parca asa simti ca te trezesti din amorteala iernii.Si ce-i mai frumos decat aparitia legumelor timpurii,care-ti deschide parca apetitul pentru gatit.In privinta asta piata a fost deja destul de bogata,am gasit ceapa verde,salata ,ridichi dar si ....varza timpurie.Asa ca am gatit varza cu carne de porc in oala de lut.......delicioasa,mancarea ,nu ....oala

 

INGREDIENTE

  • o capatana de varza timpurie
  • 500 gr carne de porc
  • 3 buc ceapa uscata
  • 3 morcovi
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 gr orez
  • marar
  • ulei
  • sare,piper,boia dulce de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza timpurie in oala de lut:

      Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovii curatati si ei se taie rondele.Intr-un vas se pune putin ulei si se adauga ceapa si morcovii.Se lasa putin sa se caleasca.Apoi adaugam boiaua si carnea taiata cuburi.Mai lasam sa se caleasca putin impreuna,adaugam sare si putin piper.Punem apa rece cat sa acopere carnea si apoi transferam totul in oala de lut si o punem in cuptorul fierbinte.

    Varza o taiem fideluta,o punem in alt vas si o calim putin,adaugand si putina zeama de pe carne.

    Fierbem si orezul in apa cu putin sare.Cand este fiert il strecuram.

     Daca carnea este aproape fiarta,punem in oala si varza,orezul,sucul de rosii si mararul.Lasam vasul la cuptor pana cand se fierbe si varza.

     Foarte buna a fost,mai ales ca mancarea asta facuta in cuptor in oala de lut are un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza timpurie in oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

diaconta 1

27.03.2011, 16:04

Luk sa speram ca vor veni si vremuri mai blande

kamy 1

27.03.2011, 19:28

papa bun

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:18

bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Untura din osanza de porc, pentru fursecuri