Sos barbeque

de Oana in Pt. carne, 28 Feb 2011 | 14091 vizualizari

 

Un deliciu, merge cu carne la gratar sau la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 4 rosii conservate, in suc de rosii
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • o lingura cu varf cu zahar brun
  • sare
  • piper
  • boia iute/chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos barbeque:

Ceapa se curata si se taie solzisori, usturoiul se curata si se taie rondele fine. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa cu ustuoiul, se adauga si cateva linguri de apa calda, sa nu se prajeasca ci mai mult sa se inabuseasca. Se adauga apoi sare, piper si boia sau chilli dupa gust, depinde cat de picant va place. Se pune zeama de lamaie si coniacul. Rosiile se taie cubulete si se amesteca cu pasta de tomate. Se adauga in craticioara si se amesteca bine. Se mai lasa 5 minute sa fiarba la foc mic.

Se serveste cu friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii