Sos cu ceapa verde

de LUK in Pt. carne, 4 Iul 2011 | 5917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de ardei galben mai mic(se poate folosi si alta culoare)
  • o ceapa verde
  • 4 linguri de maioneza
  • 2 linguri de iaurt
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu ceapa verde:

Ceapa verde se spala si se taie marunt(partea alba si putin din frunzele verzi).Ardeiul se taie cubulete mici.Se amesteca maioneza cu iaurtul si legumele,se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de urzici - varianta ce-am visat azi noapte