Sos de rodie

de Bucataras Diana in Pt. carne, 16 Noi 2016 | 17896 vizualizari

 



Sosul de rodie (eu i-as zice dulceata) se potriveste cu o fripturica, daca este si de rata...te lingi pe degete. Ne-a placut atat de mult acest sos incat am luat mai multe rodii, doar vreo 5 kg :D, sa avem mai mult timp. Avem ce face zilele urmatoare. :)
Aici am gasit o solutie pentru scoaterea rapida a samburilor de rodie: https://www.youtube.com/watch?v=cTTK2fBK244&feature=youtu.be O voi incerca sigur.

 

INGREDIENTE

  • 1 rodie mai mare
  • 1/2 de lamaie
  • 3 linguri de miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rodie:

Curatam rodia si o stoarcem cu storcătorul. Noi am dat-o prin robot. Fierbem sucul de rodie stors cu 3 linguri de miere si sucul de la o jumatate de lamaie, până când scade aproape la jumătate. Foarte complicat :D si super delicios!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de mustar