Sos alb de ciuperci, smantana cu muschiulet afumat

de ralu_ca in Pt. carne, 11 Ian 2015 | 8994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 felii muschiulet afumat
  • 700 g ciuperci
  • 4-5 catei usturoi
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina
  • 100 ml lapte dulce
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos alb de ciuperci, smantana cu muschiulet afumat:

Dupa ce am spalat bine ciupercile, le-am taiat in 2 sau in 4 depinde cat de mari au fost. Le-am pus intr-o tigaie incinsa si le-am lasat la foc moderat, scurgand apoi zeama care s-a obtinut.


Intr-o craticioara am topit untul, am adaugat smantana, amestecand cu telul, apoi faina si laptele. Se amesteca pt a nu se lipi si acum am adaugat si usturoiul taiat feliute, sare, piper, lasand asa pana se ingroasa sosul.


Acest sos l-am turnat peste ciuperci si am amestecat, adaugand si patrunjel tocat.


Sosul l-am servit alaturi de muschiulet afumat pe care l-am pregatit intr-o tigaie (presarat cu mirodenii) cu putin ulei incins si acoperit. L-am lasat sa se prajeasca pe ambele parti si a fost o placere sa fie servit alaturi de sosul alb de smantana, ciuperci si usturoi.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb de ciuperci, smantana cu muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

12.01.2015, 09:02

Gustos!

Rocsi 1

12.01.2015, 10:50

O mare bunatate!

elucubratiiculinare 1

12.01.2015, 18:10

yammi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Adjika sos iute