Sos pentru souvlaki

de -Miti- in Pt. carne, 21 Ian 2011 | 4462 vizualizari

 

Bineinteles ca tzatzikiul este sosul care se serveste cu souvlaki,dar noua cum ne place sa experimentam am incercat ceva nou. Eu am un condiment in dulapiorul meu magic care merge foarte bine la sosuri de iaurt si smantana,pe el scrie usturoi si marar. Se poate face cu o combinatie de smantana si iaurt sau numai smantana sau numai iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml Smantana 
  • 100 ml Iaurt  
  • 1 lingurita marar uscat 
  • 1/2 lingurita usturoi pudra
  •  sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru souvlaki:

Se amesteca toate ingredientele si se lasa la rece cu o ora inainte de a servi pentru a se imbina aromele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru souvlaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

24.01.2011, 08:45

elena1988 1

14.02.2011, 18:04

adry88 1

13.05.2011, 15:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12850 puncte

Rux

Rux 9

10160 puncte

mihaelar63

8020 puncte

katty

7870 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA