Mazare Cu Carnati Vegetali

de hollye in Mancaruri de post, 15 Noi 2016 | 1123 vizualizari

 

A inceput Postul Nasterii Domnului. Postul este folosit de mii de ani ca medalitate curativă de vindecare, care acționează atât la nivel fizic cât și la nivel mental sau emoțional.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare
  • 200 g carnați vegetali afumați de la AIVIA
  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi mici
  • 1/2 ardei kapia
  • 250 gr rosii in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ulei, marar verde, sare, piper, boia de ardei dulce, 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare Cu Carnati Vegetali:

Scoatem cărnații din punga de plastic și îi tăiem rondele. Într-o cratițâ încingem uleiul și rumenim ușor bucatile de cârnat. Îi lasăm deoparte...

În altă cratiță calim ceapa până își schimbă culoarea. Adaugam apoi morcovul și ardeiul. Acoperim toate ingredientele cu apă, condimentăm cu putina sare și piper. Cînd legumele sunt gata adaugăm mazărea si boiaua dulce. Dacă a scăzut foarte mult apa mai adăugăm niște apă fierbinte. Roșiile le dăm prin blender și le adăugăm împreună cu pasta de tomate, după ce mazărea a dat în câteva clocote. Mai lăsăm 2 minute apoi adăugăm cârnații. După încă 2 minute tragem cratița deoparte și adăugăm verdeața.
Să aveți poftă!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi atat mazare congelata cat si la borcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare Cu Carnati Vegetali" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Rocsi 1

15.11.2016, 20:53

Bun venit la noi in gasca!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Dulceata de mere

de Lau 9

ieri la 20:00

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Crănţănele de post