Mazare cu chiftelute de porc

de danadanutza23 in Porc, 4 Oct 2016 | 776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 kg carne tocata de porc 
  • 1 ou
  • piper
  • delikat
  • marar
  • usturoi dupa gust
  • 1 morcov
  • jumatate de ardei rosu
  • pesmet
  • Pentru mazare :
  • 1 Kg mazare
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 jumatate de ardei rosu
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu chiftelute de porc:

Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cea mai fina sau folosim robotul de bucatatie. Ardeiul il tocam cat de marunt putem. Punem intr-un vas carnea, mararul tocat marunt, oul, sare, piper si usturoiul si le amestecam bine. Formam chiftelutele si le prajim in ulei bine incins. Pentru mazare tocam ceapa,ardeiul marunt morcovul il dam pe razatoare si le calim bine, apoi punem rosia tocata marunt si mazarea. Condimentam dupa gust cu sare, piper si putin marar si punem apa cat cuprinde. Separat amestecam faina cu apa sau lapte si cand mazarea este fiarta punem amestecul de faina si amestecam sa nu se faca cocoloase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu chiftelute de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

05.10.2016, 09:28

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:44

buna mancarica!

mirela0911 1

06.10.2016, 21:34

E tare buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
SANDWICH "DUPA PETRECERE"