Mazare cu friganele

de gugugh in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2010 | 1750 vizualizari

 

buna rau in aceasta varianta

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mazare
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei (gras, kapia, gogosar, la alegere)
  • ulei
  • carnita la alegere
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • marar proaspat
  • Pentru friganele: 
  • felii de paine
  • ou 
  • sare
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu friganele:

Pentru mancarica de mazare procedam astfel: carnita o spalam, o portionam si o punem la fiert . se fierbe pana e patrunsa bine.

Ceapa se taie solzisori si se caleste in cateva linguri ulei apoi se adauga ardeiul taiat cubulete, dupa ce s-a patruns si ceapa si ardeiul se adauga si carnea si mazarea din cutie cu tot cu zeama ei. Se fierbe cateva clocote apoi se adauga pasat tomate se asezoneaza cu sare si piper si la sfarsit adaugam mararul tocat marunt.


Pentru friganele taiem painea felii, oul il batem bine si punem un praf de sare. Uleiul il incingem bine bine si dam felia de paine prin ou nu se insista si se rpajeste in uleiul incins. Se scoate pe hartie absorbanta. Se serveste calda cu mancarica de mazare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu friganele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gugugh 1

21.10.2010, 19:45

fetelor e pt toata lumea....

Rocsi 1

21.10.2010, 19:57

bunnnn

Laly 1

21.10.2010, 21:28

Daca tot este pentru toata lumea,ma asez si eu la masa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne