Risotto rosu cu chorizo, spanac si branza

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2019 | 118 vizualizari

 

 Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 25 grame unt
  • 300 grame orez pentru risotto (cu bob rotund)
  • 400 grame rosii in bulion
  • 1 litru supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • 150 grame chorizo
  • 600 grame spanac proaspat
  • 150 grame branza Feta sau telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto rosu cu chorizo, spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.


Se incalzeste untul intr-o cratita cu fund dublu si se caleste ceapa 3 minute. Se adauga usturoiul si se mai lasa 1 minut. Se adauga orezul si se lasa 3 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga rosiile si se amesteca pana cand aproape tot lichidul s-a evaporat. Se adauga supa treptat, amestecand frecvent si asteptand ca aproape tot lichidul sa fie absorbit inainte de a mai adauga supa.


Intre timp, se indeparteaza invelisul carnatului si se taie in felii. Se prajesc intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu, 5 minute. Se transfera pe prosoape de hartie. Se adauga spanacul in grasimea ramasa in tigaie si se amesteca pana se inmoaie.


Se adauga 1/3 din cantitatea de branza in risotto si se amesteca bine. Se adauga sare si piper dupa gust.


Se serveste cu felii de chorizo, spanac si restul de branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto rosu cu chorizo, spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

laura_n 1

09.05.2019, 09:51

Bunaciune!

Rocsi 1

09.05.2019, 20:02

Arata bine preparatul!

mirela0911 1

10.05.2019, 09:22

Buna mancare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj in vas roman