Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby

de jolygina in Salau, 14 Ian 2013 | 4040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 medalioane de salau
  • 300 g morcov baby
  • o ceapa
  • piper
  • sare
  • pentru garnitura
  • 500 g cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby:

Pregatim pestele bine, il condimentam cu sare, piper sau alte condimente, dupa placul fiecarei persoane, apoi curatam ceapa, o taiem solzisori si o asezam pe fundul vasului in care facem pestele. Dupa ce asezam ceapa punem pestele, deasupra adaugam morcovi baby si punem tava la cuptor timp de 40-50 de minute.


Pregatim garnitura in functie de invitati sau familie, eu am facut si cartofi prajiti si cartofi natur. Pentru cartofi natur ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei de masline


Se poate servi cu un pahar de vin alb

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de salau la cuptor cu morcovi baby" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

marcela1979 1

16.01.2013, 05:03

super mancarea

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:01

imi place

Sim0na 1

16.01.2013, 12:48

delicios!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Peste crocant la cuptor